ONZE VISIE

We hopen dat alle kleine helden van nu, later ook kunnen genieten van al het moois dat onze wereld te bieden heeft. Daarom staat in onze webshop duurzaamheid en het hergebruiken van mooi speelgoed centraal. We hopen zoveel mogelijk kleine helden te kunnen laten spelen met duurzaam speelgoed, gemaakt van natuurlijke materialen, zonder de aarde extra te belasten. Dit doen we door gebruikt speelgoed dat gemaakt is van duurzame en natuurlijke materialen een mooi tweede leven te geven. Het speelgoed wordt gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Hergebruik van bestaande producten is namelijk de optimale vorm van duurzaamheid; het verlengd de levenscyclus en beperkt het afval tot een minimum. Al onze producten zijn met veel liefde, zorg en aandacht uitgezocht. Het speelgoed is grondig schoongemaakt, heel en compleet en zoveel mogelijk gemaakt van natuurlijke, duurzame en gerecycelde materialen. Mocht een product een meer dan geringe beschadiging hebben dan vermelden wij dit altijd in de omschrijving.

En of iets nu nieuw is of tweedehands, we weten hoe leuk het is om een cadeau te krijgen of een cadeau te geven. Daarom bieden wij je graag onze gratis inpakservice aan.
Mocht je het cadeau direct aan de gelukkige willen versturen dan kan je ook een kaartje
 toevoegen aan je bestelling. Als je dan bij het bestellen in het ´vakje opmerkingen´ de gewenste tekst typt, dan zorgen we dat de tekst handgeschreven op de kaart komt en samen met het cadeau zo snel mogelijk bij de ontvanger wordt bezorgd.

Wij zijn ook geregeld te vinden op jaarmarkten en beurzen. Benieuwd naar waar je ons kan vinden? Volg ons op Facebook en Instagram!

 

© 2021 - 2024 Hout en helden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel